Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums
 
Miller Welding Discussion Forums - Powered by vBulletin

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    near rochester NY
    Posts
    9,881

    Question cut off screen ??help

    is any one else having truble getting the hole screen on this site??
    seems like i just upgraded (yea right ) to the new internet explorer that just came out and now i cant see the hole screen when i am posting ?? its cut off on the right side just after the first set of smilies ?? i took a screen shot pic of it to show you what i have got.(see pic)
    any one else having this problem? not shore if its related to the upgrad or if its just timeing making me think s o.
    any ideas how to fix it??
    i do not have the same problem at the other miller board i dont think, i'll dubble check and get back on that one.
    Attached Images Attached Images
    thanks for the help
    ......or..........
    hope i helped

    feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
    summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
    JAMES

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    1,788

    Default

    Quote Originally Posted by fun4now View Post
    is any one else having truble getting the hole screen on this site??
    seems like i just upgraded (yea right ) to the new internet explorer that just came out and now i cant see the hole screen when i am posting ?? its cut off on the right side just after the first set of smilies ?? i took a screen shot pic of it to show you what i have got.(see pic)
    any one else having this problem? not shore if its related to the upgrad or if its just timeing making me think s o.
    any ideas how to fix it??
    i do not have the same problem at the other miller board i dont think, i'll dubble check and get back on that one.
    Same problem here.
    Regards, George

    Hobart Handler 210 w/DP3035 - Great 240V small Mig
    Hobart Handler 140 - Great 120V Mig
    Hobart Handler EZ125 - IMO the best 120V Flux Core only machine

    Miller Dynasty 200DX with cooler of my design, works for me
    Miller Spectrum 375 - Nice Cutter

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    near rochester NY
    Posts
    9,881

    Question

    nope all is fine over there (see pic)
    Attached Images Attached Images
    thanks for the help
    ......or..........
    hope i helped

    feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
    summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
    JAMES

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    near rochester NY
    Posts
    9,881

    Default

    is this a new problem for you also ??(last month or so) and did you upgrade your explorer ??
    thanks for the help
    ......or..........
    hope i helped

    feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
    summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
    JAMES

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Startford, Charlottetown, Prince Edward Island, Canada
    Posts
    304

    Default

    I thought that was normal. Mine has always done that. I also use mozilla and it does the same thing.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    1,788

    Default

    Quote Originally Posted by fun4now View Post
    is this a new problem for you also ??(last month or so) and did you upgrade your explorer ??
    Yep, I went to V7 I think it is.
    Regards, George

    Hobart Handler 210 w/DP3035 - Great 240V small Mig
    Hobart Handler 140 - Great 120V Mig
    Hobart Handler EZ125 - IMO the best 120V Flux Core only machine

    Miller Dynasty 200DX with cooler of my design, works for me
    Miller Spectrum 375 - Nice Cutter

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Wichita, Kansas
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by fun4now View Post
    is any one else having truble getting the hole screen on this site??...
    My display is identical to that shown in your pic. It's always been that way for me, but I switched to IE v7 before I encountered this forum.

    I have noticed that "youngerwelder's" posts extend out past the right margin into the black area. His are the only ones I've noticed doing that.

    Quote Originally Posted by fun4now View Post
    any ideas how to fix it??...
    Nope. I suspect it's some quirk in the forum/server software settings or in IEv7 which makes them somewhat incompatible with each other. The only downside I've noticed is that I have to use the dropdown list above the edit window to select a "smilie" instead of from the array at the right of the screen. Another forum I frequent seems to use the same forum software as this one - though with different settings or possibly a different software version - and everything works as expected over there.
    Tom Veatch
    Wichita, KS

  8. #8
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Suffield, Ohio
    Posts
    344

    Default

    Mines been like this for about a month now and I haven't upgrade anything.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    377

    Default

    I have had it happen twice in the past month, but things return to normal after shutting down for the night.
    Jonny

    Dynasty 300DX
    Esab PCM 1000

  10. #10
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    near rochester NY
    Posts
    9,881

    Default

    but things return to normal after shutting down for the night.
    do you mean after you shut off your computer at night or after leaving the site ??we never turn off our computer..well rarly do we shut it of, usualy just when upgrading stuff.
    i didnt notice they had a drop down for the smillies, gess im good to go now. although it would be nice if it works right.
    i think his post going of to the side is due to him inputting larger pic's, although it could just be the way he post with a diferent program ???

    FWIW i did let miller know it was doing it just incase they did not know, so i'm shore they will figure it out and eather fix it or tell us how to reset the new broser if its about the new explorer.
    thanks for the help
    ......or..........
    hope i helped

    feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
    summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
    JAMES

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Warning: Function split() is deprecated in /mnt/stor3-wc1-dfw1/357822/357839/www.millerwelds.com/web/content/lib/footer.inc.php on line 82

Welding Projects

Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.