Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums
 
Miller Welding Discussion Forums - Powered by vBulletin

Results 1 to 7 of 7

Hybrid View

  1. #1

    Default Hey guys, need help with an Invertec 350pro.

    Well,
    We're here again fellas.
    http://weldingweb.com/showthread.php...pro-has-landed
    Here's the weldingweb link, should answer most of your questions, but if not, just ask me some more.

    Thanks for your time.

    ~John
    Life is to short for cheap tools.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    7,909

    Default

    Pretty darn old program in there, likely a programming glitch, best to take it into a repair shop and get them to down load the new program into it. I can tell simply looking at the front display. You might try a clear all, but turning the machine off, press the mode button, turn the machine on, and with the right dial go over to clr all. release the mode button, and the unit will clear the memory

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by cruizer View Post
    Pretty darn old program in there, likely a programming glitch, best to take it into a repair shop and get them to down load the new program into it. I can tell simply looking at the front display. You might try a clear all, but turning the machine off, press the mode button, turn the machine on, and with the right dial go over to clr all. release the mode button, and the unit will clear the memory

    Thank you, I'm guessing you found that in your tech manuel???

    I'll give it a try, it worked for my Powermig 300 if you remember.

    ~John
    Life is to short for cheap tools.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    7,909

    Default

    Quote Originally Posted by AKweldshop View Post
    Thank you, I'm guessing you found that in your tech manuel???

    I'll give it a try, it worked for my Powermig 300 if you remember.

    ~John
    Nope, found it in my tech head, I love these machines and worked on hundreds

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by cruizer View Post
    Nope, found it in my tech head, I love these machines and worked on hundreds

    Well,
    I did the clear all, and it just returned to err-33, than began scrolling.

    Check on my thread on WW>

    You might be the last resort.
    Everyone tells me its a DOA POS.
    http://weldingweb.com/showthread.php...pro-has-landed
    Life is to short for cheap tools.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    7,909

    Default

    well, its sensing a voltage error, so might want to verify that the input voltage is correct and ok, ok. The big thing in these units is the digital power board. left side of the machine. Make sure that there is 2 red lights on it when the power is turned on.

    Just because your not using the red wire does not mean its wired correct in the machine

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Warning: Function split() is deprecated in /mnt/stor3-wc1-dfw1/357822/357839/www.millerwelds.com/web/content/lib/footer.inc.php on line 82

Welding Projects

Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.