Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums
 
Miller Welding Discussion Forums - Powered by vBulletin

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    TN
    Posts
    79

    Default 330 A/BP running wide open

    My 330 A/BP (serial # HJ191607) is acting up on me. No matter what setting I put it on; it runs at max amps no matter what position the Rheostat is in. I tested the rheostat and it does not fluctuate ohms of resistance when I move it. I'm 99.9% sure that is my problem, but wanted to see if there was anything else I should check before I spend the money. BTW, I found the Rheostat at a really good price ($53 to my door) here and it is the same miller part number: https://weldingsupply.com/cgi-bin/remember.pl

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    7,844

    Default

    Send an email to ventureline@shaw.ca, and I'll send you the service manual for your machine. That'll make it easier than trying to explain it here.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    TN
    Posts
    79

    Default

    Awesome! Email sent. Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    TN
    Posts
    79

    Default Thanks again

    Cruizer, Just wanted to say thanks again. If you are ever in Nashville; look me up and I'll buy you a few beers!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Warning: Function split() is deprecated in /mnt/stor3-wc1-dfw1/357822/357839/www.millerwelds.com/web/content/lib/footer.inc.php on line 82

Welding Projects

Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.