Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums
 
Miller Welding Discussion Forums - Powered by vBulletin

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1

    Default Miller 625 Spectrum cup issues

    I have a 625 plasma cutter (not the extreme) and tonight after the machine had set for a couple months I fired it up and started cutting. I cut for a total of 24" on 1/8 when the arc went out. I have a flashing cup light. After playing with it for a couple hours I still have the same problem. I have changed all consumables several times, took the gun apart and bypassed the solid cup light function, checked voltage, air, connections ect. About the only thing I haven't done is change the whole gun(ONLY because I didnt have a spare)

    Any ideas? I have looked at the circuit board and see nothing burnt on the back side, and visually inspected the front top and see nothing.

    It sucks because I bought this from a local store that was going out of business last Christmas and dont have a bill of sale(that I can find). I have only about 20 hours on the machine.

    Any help would be appreciated.
    Thank You,
    Jason

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Appleton Wisconsin
    Posts
    38

    Default

    Please contact me at tlux@millerwelds.com I will help you fix your machine it is not the torch.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Warning: Function split() is deprecated in /mnt/stor3-wc1-dfw1/357822/357839/www.millerwelds.com/web/content/lib/footer.inc.php on line 82

Welding Projects

Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.