Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums
 
Miller Welding Discussion Forums - Powered by vBulletin

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1

    Default Trouble Shoot Millermatic JJ-24 Wire Feeder?

    I have a Miller matic wire feeder on a CP-300. The digital read out says "000" when i turn the pot it does nothing. When you pull the trigger it runs at wide open. Can someone help me figure out what is wrong?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Midwest
    Posts
    581

    Default

    I assume you have a 50 series digital readout model?

    With so little to go on, hard to say without more information.

    Just shooting at the moon at this point.

    If it is a 52/54D series, could be the pot (10 turn 10K), the readout board itself or possibly the tach 'assy & board in the motor casing. If the tach board isn't sending a signal back to the feeder, you have no speed control. Main board could be suspect as well. Lots of things could be the issue.

    Post up the model & we'll go from there.
    So you're telling me...You're not nostalgic? Then, give me another word for it......

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Warning: Function split() is deprecated in /mnt/stor3-wc1-dfw1/357822/357839/www.millerwelds.com/web/content/lib/footer.inc.php on line 82

Welding Projects

Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.