Announcement

Collapse
No announcement yet.

cut off screen ??help

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cut off screen ??help

    is any one else having truble getting the hole screen on this site??
    seems like i just upgraded (yea right ) to the new internet explorer that just came out and now i cant see the hole screen when i am posting ?? its cut off on the right side just after the first set of smilies ?? i took a screen shot pic of it to show you what i have got.(see pic)
    any one else having this problem? not shore if its related to the upgrad or if its just timeing making me think s o.
    any ideas how to fix it??
    i do not have the same problem at the other miller board i dont think, i'll dubble check and get back on that one.
    Attached Files
    thanks for the help
    ......or..........
    hope i helped
    sigpic
    feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
    summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
    JAMES

  • #2
    Originally posted by fun4now View Post
    is any one else having truble getting the hole screen on this site??
    seems like i just upgraded (yea right ) to the new internet explorer that just came out and now i cant see the hole screen when i am posting ?? its cut off on the right side just after the first set of smilies ?? i took a screen shot pic of it to show you what i have got.(see pic)
    any one else having this problem? not shore if its related to the upgrad or if its just timeing making me think s o.
    any ideas how to fix it??
    i do not have the same problem at the other miller board i dont think, i'll dubble check and get back on that one.
    Same problem here.
    Regards, George

    Hobart Handler 210 w/DP3035 - Great 240V small Mig
    Hobart Handler 140 - Great 120V Mig
    Hobart Handler EZ125 - IMO the best 120V Flux Core only machine

    Miller Dynasty 200DX with cooler of my design, works for me
    Miller Spectrum 375 - Nice Cutter

    Comment


    • #3
      nope all is fine over there (see pic)
      Attached Files
      thanks for the help
      ......or..........
      hope i helped
      sigpic
      feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
      summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
      JAMES

      Comment


      • #4
        is this a new problem for you also ??(last month or so) and did you upgrade your explorer ??
        thanks for the help
        ......or..........
        hope i helped
        sigpic
        feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
        summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
        JAMES

        Comment


        • #5
          I thought that was normal. Mine has always done that. I also use mozilla and it does the same thing.
          Thanks for reading I hope my post helped

          Ryan

          Comment


          • #6
            Originally posted by fun4now View Post
            is this a new problem for you also ??(last month or so) and did you upgrade your explorer ??
            Yep, I went to V7 I think it is.
            Regards, George

            Hobart Handler 210 w/DP3035 - Great 240V small Mig
            Hobart Handler 140 - Great 120V Mig
            Hobart Handler EZ125 - IMO the best 120V Flux Core only machine

            Miller Dynasty 200DX with cooler of my design, works for me
            Miller Spectrum 375 - Nice Cutter

            Comment


            • #7
              Originally posted by fun4now View Post
              is any one else having truble getting the hole screen on this site??...
              My display is identical to that shown in your pic. It's always been that way for me, but I switched to IE v7 before I encountered this forum.

              I have noticed that "youngerwelder's" posts extend out past the right margin into the black area. His are the only ones I've noticed doing that.

              Originally posted by fun4now View Post
              any ideas how to fix it??...
              Nope. I suspect it's some quirk in the forum/server software settings or in IEv7 which makes them somewhat incompatible with each other. The only downside I've noticed is that I have to use the dropdown list above the edit window to select a "smilie" instead of from the array at the right of the screen. Another forum I frequent seems to use the same forum software as this one - though with different settings or possibly a different software version - and everything works as expected over there.
              Tom Veatch
              Wichita, KS

              Comment


              • #8
                Mines been like this for about a month now and I haven't upgrade anything.

                Comment


                • #9
                  I have had it happen twice in the past month, but things return to normal after shutting down for the night.
                  Jonny

                  Dynasty 300DX
                  Esab PCM 1000

                  Comment


                  • #10
                    but things return to normal after shutting down for the night.
                    do you mean after you shut off your computer at night or after leaving the site ??we never turn off our computer..well rarly do we shut it of, usualy just when upgrading stuff.
                    i didnt notice they had a drop down for the smillies, gess im good to go now. although it would be nice if it works right.
                    i think his post going of to the side is due to him inputting larger pic's, although it could just be the way he post with a diferent program ???

                    FWIW i did let miller know it was doing it just incase they did not know, so i'm shore they will figure it out and eather fix it or tell us how to reset the new broser if its about the new explorer.
                    thanks for the help
                    ......or..........
                    hope i helped
                    sigpic
                    feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. james@newyorkmetalart.com
                    summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
                    JAMES

                    Comment

                    Working...
                    X