Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums

The forum is currently undergoing maintenance and is in a 'read-only' mode for the time being. Sorry for the inconvenience.


  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

cut off screen ??help

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cut off screen ??help

    is any one else having truble getting the hole screen on this site??
    seems like i just upgraded (yea right ) to the new internet explorer that just came out and now i cant see the hole screen when i am posting ?? its cut off on the right side just after the first set of smilies ?? i took a screen shot pic of it to show you what i have got.(see pic)
    any one else having this problem? not shore if its related to the upgrad or if its just timeing making me think s o.
    any ideas how to fix it??
    i do not have the same problem at the other miller board i dont think, i'll dubble check and get back on that one.
    Attached Files

  • #2
    Originally posted by fun4now View Post
    is any one else having truble getting the hole screen on this site??
    seems like i just upgraded (yea right ) to the new internet explorer that just came out and now i cant see the hole screen when i am posting ?? its cut off on the right side just after the first set of smilies ?? i took a screen shot pic of it to show you what i have got.(see pic)
    any one else having this problem? not shore if its related to the upgrad or if its just timeing making me think s o.
    any ideas how to fix it??
    i do not have the same problem at the other miller board i dont think, i'll dubble check and get back on that one.
    Same problem here.

    Comment


    • #3
      nope all is fine over there (see pic)
      Attached Files

      Comment


      • #4
        is this a new problem for you also ??(last month or so) and did you upgrade your explorer ??

        Comment


        • #5
          I thought that was normal. Mine has always done that. I also use mozilla and it does the same thing.

          Comment


          • #6
            Originally posted by fun4now View Post
            is this a new problem for you also ??(last month or so) and did you upgrade your explorer ??
            Yep, I went to V7 I think it is.

            Comment


            • #7
              Originally posted by fun4now View Post
              is any one else having truble getting the hole screen on this site??...
              My display is identical to that shown in your pic. It's always been that way for me, but I switched to IE v7 before I encountered this forum.

              I have noticed that "youngerwelder's" posts extend out past the right margin into the black area. His are the only ones I've noticed doing that.

              Originally posted by fun4now View Post
              any ideas how to fix it??...
              Nope. I suspect it's some quirk in the forum/server software settings or in IEv7 which makes them somewhat incompatible with each other. The only downside I've noticed is that I have to use the dropdown list above the edit window to select a "smilie" instead of from the array at the right of the screen. Another forum I frequent seems to use the same forum software as this one - though with different settings or possibly a different software version - and everything works as expected over there.

              Comment


              • #8
                Mines been like this for about a month now and I haven't upgrade anything.

                Comment


                • #9
                  I have had it happen twice in the past month, but things return to normal after shutting down for the night.

                  Comment


                  • #10
                    but things return to normal after shutting down for the night.
                    do you mean after you shut off your computer at night or after leaving the site ??we never turn off our computer..well rarly do we shut it of, usualy just when upgrading stuff.
                    i didnt notice they had a drop down for the smillies, gess im good to go now. although it would be nice if it works right.
                    i think his post going of to the side is due to him inputting larger pic's, although it could just be the way he post with a diferent program ???

                    FWIW i did let miller know it was doing it just incase they did not know, so i'm shore they will figure it out and eather fix it or tell us how to reset the new broser if its about the new explorer.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.