Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums

The forum is currently undergoing maintenance and is in a 'read-only' mode for the time being. Sorry for the inconvenience.


  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

The board is acting up for me.

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • The board is acting up for me.

    Now the board is not acting as usual, for me.

    Is anyone else having trouble?



    It only shows one page, when there are two!

    r90s

    Ok, forget it.

    I closed the pages, deleted the cache, deleted the cookies, closed the browser.

    now I've restarted the browser and all is fine.
    And.. no loging off doesn't delete the cookies, and it may have been cookie confusion between multiple miller sites....?
    Last edited by r90s; 07-11-2007, 12:38 AM. Reason: hold it---fixed

  • #2
    wow weird! Hope it clears up for you! No problems over on my end! Doesn't do that on anything else on your computer?

    Comment


    • #3
      I would say confusion between all the Microsoft Internet Explorer programmers. Weird with regards to IE is an understatement

      Comment


      • #4
        You might try downloading Mozilla Firefox. I been using it for several years. Much better than Microsoft Internet Explorer and you have way less viruses. I also think it is much faster.

        Comment

        Working...
        X
        Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.