Miller Electric

Welding Discussion Forums

Home » Resources » Communities » Welding Discussion Forums

  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

maxxstar 200 broke

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • maxxstar 200 broke

    Maxxstar 200 was running fine then nothing. Lws says all three boards got fried electrician went thru panel and my extension sees no issues. How does something like this happen.(asking cause the boss likes to blame me) thanks in advance

  • #2
    Need more info. The 200 is a auto link machine. What kind of panel was it wired to ?? Did you use a extension cord from power source panel to machine ??
    Direct wire ? Plug end on 200 machine cord ? Bare cord end to be wired ?

    Comment


    • #3
      Whats the error code, or do you have zero display

      Comment


      • #4
        maxxstar 200 broke

        Sorry it's got zero display. Also machine is using a heavy 50ft extension with 30 amp plugs. Electrician on the job has outlet hooked up to a designated 40 amp breaker.

        Comment

        Working...
        X
        Special Offers: See the latest Miller deals and promotions.